7 Mart 2010 Pazar

2010 oscar töreni şıklar rüküşler

Anna Kendricks: Çok zarif bir elbise giymiş krep şifon ve drape omuzları açık harika bir elbiseydi soluk pastel şampanya rengi elbiseyi çok iyi taşıyor kendricks bu senenin en şık kadınlarından biri oldu bile. Parmağındaki kocaman yüzük de direk dikkat çekiyor kendricksin. Gecenin en şık 3. bayanı oldu Anna Kendricks.

Mariah Carey: Carey yine dekoltesini ön plana çıkaracak ama golden globe a göre çok daha şık bir kıyafet giymiş diyebilirim. Lacivert kıyafeti derin bacak yırtmacı ve göğüs dekoltesiyle iddalı bir kıyafet ama yakışmış Carey e. Keşke ya bacak ya da göğüs dekoltesi verseymiş ikisi biraz fazla kaçmış. Elbise iğnesi de çok büyüktü o da küçük olsa güzel olurdu.

Zoe Saldana: Lavanta rengi straplez bir kıyafet giymiş üstü düz alta doğru biraz bollaşıyor farklı bir elbise ama bence güzel değil üstle alt biraz alakasız olmuş gibi özellikle ayaklarının en altı pufuduk tarzıyla berbat etmiş elbiseyi gecenin en rüküşü diyorum Saldanaya.

Monique: Çok düz bir kıyafet Oscar gecesi için mavi sıradan bir elbise e zaten fazla kilosu da var güzel bir kıyafet taşıyamaz o vücut o yüzden abartıya kaçmadan normal bir elbise giymiş.

Vera Farmiga: Son derece iddalı bir renk ve iddalı bir model ben beğendim açıkçası Farmiganın elbisesini, özellikle farklı bir elbise giymek bu gecede cesaret ister ve o cesareti göstermiş elbise de çok hoş kesimi ve o desenler süper makyajı da elbisesine muhteşem uyuyor Farmiga bu gecenin şıklarından diyebilirim.

Sigourney Weawer: Yaşına uygun tek omuz elbisesi bence çok şık kırmızı elbiseye siyah kuşak bağlayarak ve omzundan elbise iğnesiyle tutturması da güzel detaylardı.

Sandra Bullock: Açıkçası Bullock yerine başkası giyse anlayabilirdim bu elbiseyi ama Bullockun giymesini asla anlayamam çünkü bugün en favori aday en iyi kadın Oscarında ama giydiği elbise son derece sade son derece günlük son derece zayıf(Oscar için) şampanya rengi gümüş karışımı asimetrik danteller kesimi iyi işlemeler güzel Sandraya çok iyi oturmuş ama maalesef çok sade ve makyajıyla elbisesi çok uyumsuz. Saçıda çok düz kıyafetine kötü demiyorum ama sanki Oscar için yetersiz.

Maggie Gylenhaal: Bence gecenin en şıkı diyebilirim elbise süper makyaj harikaaa mavi tonlu desenli elbisense bayıldım zaten o vücuda ne giyse yakışır ama Gyleenhaal ayrı bir güzel taşıyor elbiseyi. Desen harika elbise harika saç makyaj harika uzun kuyruklu düz kesimli saten bir elbise straplez olması ve omuzlarını ön plana çıkarması tek kelimeyle enfessss

Sarah Jessica Parker: sarı renkteki kıyafetiyle saçı çok uyumlu saçını topuz yapmış omuzdan boyuna gelen elbise farklı biR tarz yaratıyor retro bir makyaj ama bence elbisesinin o rengi Oscar için uygun değil açık sarı kıyafet oscara olmamış.

Carey Mulligan: Kıyafeti kendisine çok iyi yakıştırmış kısa sarı saçlar ve siyah elbise zaten ufak tefek bir kız olan Mulligan fazla abartılı iddalı bir kıyafet yerine kendisine uygun çok hoş bir elbise giymiş. Elbisesindeki taşlar da harika olmuş bence Mulligan yaşına boyuna posuna çok uygun bir kıyafetle gecenin şıklarından.

Gabourey Sidibe: Tamam bir insan kilolu olabilir ama böyle iddalı bir kıyafet de giyilmezki o kadar büyük dekolteye ne gerek varki elbisesinin rengi güzel ama sadece o kadar gecenin rüküşlerinden biri sidibe.
Meryl Streep: Beyaz elbisesi çok güzeldi iddalı göğüs dekoltesi de orta yaşlı birisi için bira fazla kaçmıştı ama yine de gerek kesimleri olsun gerek zerafeti olsun Streep gecenin şıklarındandı.

Queen Latifah: Saç makyaj aksesuarlar ve elbise gayet güzel üstüne tam oturmuş az kilosu var ama fark etmez bu elbise ile gerçekten hoş olmuş latifah.

Kate Winslet : Çok sade bir elbise giymiş ama olmamış o kadar sade bir elbise giyilmez bu törende iş mülakatına gider gibi maalesef Kate bu sene kötü olmuş.

Elizabeth Banks: Her ne kadar kızmızı halı da göremesek de fotoğrafları inceledğimde bence gecenin en şık ikinci kadını olmuş Banks gri elbisesiyle harika olmuş Banks yerlere kadar uzanan kesimi ve çantasıyla elbsesinin uyumu makyajı omuz ve göğüs dekoltesı saçları ve küpesiyle Banks harika olmuş.

Miley Cyrus: yaşına göre giyinmeyi öğrenemeyecek bu kız sanırım geçen sene olduğu gibi bu senede 16 yaşındaki bir kızın giymeyeceği kadar abartılı ve kötü bir kıyafet giymiş cyrus üstü büstiyer altı elbise birbirine uymayan bir elbise de saldanadan sonra cyrus giymiş ve bence gecenin en rüküş ikinci bayanı olmuş cyrus.

Kristen Stewart: genelde hep salaş giyim tarzıyla gördüğümüz Stewart siyah uzun elbisesiyle harika olmuş desem yalan olmaz açıkçası şaşırttı beni ben yine kötü bir kıyafet seçimi bekliyordum ondan ama bence siyahın o asaletiyle çok güzel olmuş Stewart.

Demi Moore: Gecenin yine farklı elbiselerinden birini Moore giymiş açık şampanya rengi elbise kırışık tarzıyla çok hoş ve tam elbisenin alttan üste geçişteki o güzel çiçek şekliyle elbise gerçekten hoş durmuş Moore da iyi taşımış elbiseyi açıkçası saçı ve makyajıda elbiseyle çok uyumlu Moore un.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder