29 Kasım 2011 Salı

Beni unutma...


Beni unutma...

Mert Fırat'ı çok severim 'başka dilde aşk' filminden sonra daha da çok sevmiştim, ve filmlerine giderim, yine bir film'de oynadı dediler ve yine bir aşk filmi hemen gideyim dedim ve gittim izledim.

Mert Fırat'a bu sefer Açelya Devrim Yılhan eşlik etmiş, farklı bir yüzü var Açelya'nın, e Mert'te çok iyi bir oyuncu, müziklerini de usta müzisyen Anjelika Akbar yapmış, merakla başladım izlemeye.

İlk yarı gayet iyi gitti yüksek bir tempo ve güzel başlayan bir aşk hikayesi, ama keşke ikinci yarıyı hiç izlemeseydim dedim film bittiğinde, çünkü filmin benim de çok sevdiğim kore yapımı A MOMENT TO REMEMBER filminin çok ama çok basit bir kopyası olduğunu öğrendim.

Eğer 'a moment to remember' filmini izlemediyseniz bu filme gidin derim beğenirsiniz çünkü Mert Fırat da Açelya Devrim de çok iyi oynamışlar, ve bence vasatın üstünde bir film çıkmış ortaya senaryo hatalarına rağmen ama dediğim gibi eğer 'a moment to remember' filmini izlediyseniz bu filmi hayatınızda asla ama asla izlemeyin derim. 

P.s: A MOMENT TO REMEMBER hayatımda izlediğim 7000'i geçkin film arasında en iyi aşk filmlerinde ilk üç'e girer. 

1 yorum:

  1. Aynı sebeplerle gidip aynı sebeplerle nefret ettiğim bir film. Ama senin aksine ben bu filmi kimseye tavsiye etmem. Mert dışında kimse oynamamış sanki bu filmde. Mert'e de yakışmadı.

    YanıtlaSil