18 Kasım 2011 Cuma

NBA'de lock-out ve Beşiktaş'a yararları


Nba'de oyuncular birliği ile patronlar bir türlü anlaşamadı ve oyuncular birliği kendini fesh ederek olayı mahkemeye götürdüler, bu da bu sene nba'in oynammama ihtimalini bir hayli arttırdı. 

Nba'in oynanmaması demek deron williams'ın tüm sezonu beşiktaş'ta geçirmesi demek, yani dünyanın en iyi 3 guard'ı içinde bulunan d-will bu sezonu büyük ihtimal beşiktaş'ta tamamlayacak, peki bu beşiktaş için ne demek oluyor, bi kere deron hala benim istediğim form düzeyinde değil, buna rağmen şu an oynadığı oyun ile herkesi büyülüyor, deron'un giderek takıma alışması ile beşiktaş'ı bir üst düzeye çıkaracağından kimsenin bir şüphesi yok ama yine de pota altına takviye şart, bu bariz gözüküyor.

1 numarada deron williams'ın olduğu bir takımın sadece bir tane 5 numarası olması gerçekten acı bir durum, semih idare ediyor ama faul problemine girdiği zaman takım büyük sıkıntı yaşıyor, eğer bu sene hedef türkiye şampiyonluğuysa semih'in yanına savunması kuvvetli bir 5 numara alınmalı.

Nba'de bu senenin oynanmayacak olması kesinleştiği an tüm yıldızlar avrupaya akın edecek beşiktaş'ta bu yıldızlardan bir 5 numara bulacaktır diye düşünüyorum, hatta ben yazıyı yazarken kevin love ve dwight howard'ın ismi bjk ile anılmaya başlandı bile, deron'un burda olması diğer nba oyuncularının da beşiktaş'a gelmelerini kolaylaştıracaktır. Dwight howard zor ama kevin love gelirse eğer d-will ve love'lı beşiktaş'ı bu sene ligde de eurochallange kupasında da kimse durduramaz.

Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek ama şurası kesinki nba'in iptal olması ile deron'u türkiyede izlemek gerçekten çok büyük bir ayrıcalık, seyirci bunun değerini bilip, salonu boş bırakmamalı diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder