6 Haziran 2010 Pazar

RİHANNA


Dünyanın en iyi vokallerinden biri geldi geçti ülkemizden ve orada olup onu dinleyenlere unutulmayacak bir 80 dakika yaşattı, harika sesi inanılmaz sahnesi ve seyirciyle olan iletişimi ile boğazı adeta sarstı RİHANNA.
Türkiyeye geleceğini duyar duymaz aldım bileti ve izin tarihimi ona göre ayarlayarak gittim istanbula çünkü rihanna gerçekten izlenmesi gereken şu zamanın ender starlarından biriydi ve nitekim o büyük gün geldi saat 21.30 da başlayacaktı konser oysaki daha 16 da kuyruk oluşmaya başlamıştı kuruçeşme arenanın kapısında onu izlemeye taa hakkariden gelende vardı yunanistan bulgaristan hatta azerbaycandan gelende vardı ve kapı önündeki kuyruk saat 18.30 itibariyle 2km ye ulaşmıştı ortaköy trafiği yavaştan kilitlenmek üzereydi ve kapının açılmasına daha 1 saat vardı ama insanın canı o kuyrukta hiç sıkılmıyordu çünkü o kuyruğun bitişinde görülecek kişi rihannaydı ve o 1 saatte su gibi geçip kapılar açılınca herkes kuruçeşme arenaya adeta hücum etti ve yarım saat içinde tam 15 bin kişi arenayı doldurmuş oldu.
artık herkes 21.30 a konsantre olmuştu rihannanın çıkışını bekliyordu herkes ve o ambiyans harikaydı sahne önünden aldığım biletim sayesinde rihannayla aramda sadece 30 cm vardı birde demir bir bariyer ve saatler o ambiyanında etkisiyle hızlıca geçti saat tam 21.35 de RİHANNA sahnedeydi üzerinde 80lerden kalma bir mayo ve üstünde bir blüzle. açılış şarkısı hard ile sahneye çıktığında 15 bin kişinin çığlıklarından rihannayı duymakta ilk başta zorlandım ama bu sadece ilk şarkıda sürdü sonra herkes zorda olsa alıştı hayal görmediklerine onun gerçek olduğuna inandılar ve rihanna şov başladı tam 80 dakika boyunca 20 şarkı söyledi rihanna en sevdiğim şarkısı unfaithfulu söylediğinde ise bendeki o heyecan doruk noktasına ulaştı ve o 80 dakika
çok hızlı geçti kapanışı umbrella ile yaptı ve o şarkıyı söylerken gökden aşağıya inen turuncu konfetilerle rüyanın bitişi gerçeğin başlaması bir oldu dev ekranda rüya bitmiştir uyanma zamanı yazıyordu çünkü rihanna artık sahnede yoktu, sahnenin küçük olmasından dolayı maalesef ingilteredeki konserindeki sahne şovlarını yapamadı rihanna ama en kısa zamanda bir daha geleceğim demesi bile bizim bir sonraki rhanna konserini beklemeye başlamamıza yetti, her ne kadar entellerimiz hiç kıyafet değiştirmedi sadece bir kere ayakkabı değiştirdi diyerek saçma eleştiriler getirseler de rihanna kendisini izleyen 15 bin kişiye inanılmaz bir 80 dakika yaşattı en kısa zamanda yeni bir turneyle ve daha büyük bir konser alanıyla rihannayı izleme hayalleriyle oradan ağzımız açık olarak ve mutluluktan uçmuş olarak ayrıldık.

1 yorum:

  1. konserin kısa olduguna dair basında cıkan haberler dogru mu? ya da rihanna konseri gecen süre boyunca sevenlerini tatmin ett mi? tesekkurler g.dogan

    YanıtlaSil