15 Kasım 2010 Pazartesi

UNFAITHFUL


Mutlu bir karı koca durumları gayet iyi ve birde çocukları var herşey yolunda gidiyor, kadın müzayede işleri ile uğraşıyor adam ise iş adamı, rüzgarlı bir gün kadın şehre uzak evlerinden, şehre müzayedeye giderken aniden bir fırtına başlıyor ve bir adamla çarpışıyor adam gayet yakışıklı ve son derece kibar ve ayağı kanayan kadını evine davet ediyor pansuman için derken eve çıkıyorlar ve kitaplarla son derece ilgili adam bu güzel kadının ilgisini çekmeyi başayıyor pansuman tamamlanıp kadın evine gitmek için tam çıkacakken eline de bir kitap tutuşturuyor kadının ve filmimiz böylelikle başlamış oluyor.
Başrollerinde Diane Lane, Richard Gere ve de Olivier Martinez in oynadığı bu harika film sadece seyirlik bir film değil, ahlak ve etik kavramlarını sorgulatan, evli olmalarına rağmen yalnızlaşan metropol insanının da hikayesi aslında bu filme anlatılan, SADAKAT nedir? kim eşine karşı gerçekten sonsuz bir sadakat içindedir? Erkek aldatınca farklı , Kadın aldatınca farklı mı gelişir olaylar ? ya da Aldatmanın sonu nereye gider, seni aldatan brisi için eşinde olsa bu elini kana bulamaya değer mi? işte bütün bu sorulara bu filmde cevap alacaksınız gerçekten inanılmaz bir film, aldatmak bir süreçmidir yoksa bir anlık bir çılgınlıkla mı yapılır ve cezası ne olmalıdır ? ya da aldatılan affetmelimidir bu neye göre değişir ? çocuk olması işleri zorlaştırır mı çağımızın en sakıncalı kelimesi olan aldatmak bu filmde çok güzel işleniyor.
İZLEYİN.
P.S: Diane Lane bu filmle aday olduğu en iy kadın OSCARINI kesinlikle hak etti ama maalesef hakkı sağlam bir şekilde yenildi ödül Nicole Kidman a gitti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder