3 Nisan 2010 Cumartesi

miss turkey 2010

geçenlerde ntv de miss turkey 2010 yarışması yapıldı, miss turkey bu ülkenin ve dünyanın kabul ettiği tek prestijli güzellik yarışması ve kazananlar dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen dünya güzellik yarışmalarında ülkemizi temsil ediyor. Daha önce star da yapılan bu yarışma son yıllarda maalesef eski prestijini kaybetti ve artık fazla dikkate alınmayan bir yarışma haline geldi en son olarak da ntv yaptı yarışmayı keşke yapmasaydı çünkü eline gözüne bulaştırdı, o kadar kötüydü ki yarışma önceden cemil topuzlu gibi yerlerde yapılan yarışma bu sefer ntv stüdyolarında yapıldı bu bile miss turkeyin prestijinin ne kadar azaldığını kanıtlar bir olaydı.
Yarışmada jüri üyeleri, 100 tane konuk(hepsi de cemiyet dünyasından) sunucular,yarışmacılar ve 2 tane de şarkıcı vardı ve yarışma sanki aceleye getirilmiş gibi yangından mal kaçırılır gibi 22.30 da bitirildi neden böyle oldu anlam vermek mümkün değil senede bir kez yapılan bu önemli yarışma her hafta yayınlanan dizilerden bile önemsiz görülmüştü. Spikerler desen bu yarışma için hiç uygun değildi özellikle kadın spiker spikerliğe hiç yakışmayan ve ntvnin kraliçesi olan Burcu Esmersoydu konuşmayı bilmeyen biri ülkemizde sadece güzelliğiyle spiker olabiliyor maalesef esmersoyda bunun en büyük temsilsici. Şarkıcılar ise Mustafa Ceceli ile Bengüydü Ceceli doğru ama Bengü yanlış bir seçimdi eskiden Shakira gibi dünya yıldızının geldiği bir yarışmaydı miss turkey şimdi ise bengülere kalmıştı.
Uzun lafın kısası çok kötü bir organizasyon olmuştu seçilen kız bile haketmedi birinciliği öylesine bir yarışma oldu belkide ileriki senelerde artık tv de bile yayınlanmaz zaten böyle berbat yapılacaksa yayınlanmasın daha iyi bence.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder